Sæson 2023/2024 01.08.2023  -  30.06.3000
Vejledning

Velkommen til sæson 2023-2024 i VBK. 

Du tilmelder dig og betaler online her på siden. For at gøre det, skal du have oprettet en profil - klik oppe i højre hjørne på "brugermenu". Du har måske en fra sidste år :-)  
Badmintonsæsonen for ungdom starter når skolen starter i august og kører frem til 30. april året efter.   

Priser:
Prisen på de enkelte hold fremkommer, når du klikker på det enkelte hold. Man betaler for 2 gange træning om ugen. Vær opmærksom på at beløbet du betaler tillægges et gebyr. Det er desværre ikke noget, VBK kan gøre noget ved, det er betaling for transaktionen til dem, der håndterer betalingsløsningen for vores hjemmesideleverandør, klubmodul.dk.  

I VBK betales for holdet som et kontingent. Der trækkes 50% ved tilmelding, derefter 50% hvert halve år. Man skal selv melde sig af holdet, ellers fortsætter tilmeldingen og deltagelsen.
 
Vil du gerne starte?
VBK har ketcher og bolde, så mød bare op. Vi klarer det praktiske! Du kan træne med 2-3 gange gratis. Kontakt ungdom@vejlebadmintonklub.dk eller mød på i hallen når vi træner og tag en snak med trænerne.
 
 
 

Miniton (mini)
Miniton er for børn og forældre, der gerne vil hjælpe deres børn med at komme i gang med at spille badminton. VBK har erfaren træner klar. Der er masser af leg og spil.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungdom (UNG)

Velkommen til Ungdomsafdelingen
 
Kunne du tænke dig at blive medlem af VBK og spille badminton? Vi har mange ungdomshold på forskellige niveauer og aldersgrupper. Du kan se dem her på hjemmesiden.
 
Mød op en dag og prøv - og tag en snak med vores trænere - eller ring til vores hovedtræner Erik Pedersen på tlf: 27 24 21 49
 
Du kan også skrive til os på ungdom@vejlebadmintonklub.dk - eller ringe på 22862288.


Tilmeld/Læs mere - (8)

Senior (SEN)

Velkommen til seniorafdelingen. I VBK har vi flere forskellige seniorhold.
Med træner: (Turneringsspillere, DS og serie-spillere), træning:
Tirsdag - kl. 19:00 - 20.30 (med træner)
Torsdag - kl. 19.00 - 20.30 (med træner)
 
Motionister:
Mandagsfjer: Mandage kl. 20.00-21.30. Uden træner men med holdsætter. Beregnet til trænede tidligere turneringsspillere.
Onsdagsfjer: Motionister, men meget mere end havebadminton. Du skal have spillet før.

For begge motionshold gælder det, at der primært bliver spillet doubler med forskellige med­ og modspillere. Der skal ikke meldes fra, når møder, børnefødselsdage, skader eller andet forhindre én i at komme.
Hver gang vil der være en holdleder, der sætter kampe. Regn med 3 runder.

Vil du gerne starte? Alle nye holdspillere og turneringsspillere over 17 år bedes henvende sig til træner Erik Pedersen på mobil 27242149.
 


Tilmeld/Læs mere - (4)

Banespillere (BANSP)

Der er flere muligheder for at leje en bane.

Mandag aften er oprettet som et hold, hvor holdet max kan have 18 spillere, dvs. der er plads til 4 doubler og en single. Det koster 600 kr. pr. sæson pr. deltager med opkrævning af 50% i september og de resterende 50% i januar. Når I møder op tager I blot en ledig bane. Kan I alle ikke komme, kan man jo møde op alligevel - det er bestemt tilladt at spille med andre, end dem man har meldt sig til med :-)
De andre dage - tirsdag og torsdag - er oprettet som enkeltbaner, hvor alle på en bane skal melde sig til. Der er plads til 5 på hver bane.
Kontakt VBK hvis det driller eller du mangler en bane - på ungdom@vejlebadmintonklub.dk 

 

Tilmeld/Læs mere - (6)
Vi takker vore sponsorer

Vejle Badminton Klub

Jagtvej 7, 7100 Vejle