Info vedr. afhentning
Aftal med ungdom@vejlebadmintonklub.dk hvordan du får din vare fra shoppen.
Brik til låsesystem i hallen
Beskrivelse
Hvis du lejer baner eller har spiller på hold, har du mulighed for at købe denne brik, så du kan låse dig ind, hvis det automatiske låsesystem har låst døren.
Du skal aflevere brikken, når sæsonen er ovre. Gør du ikke det, opkræves et gebyr på 200 kr og brikken deaktiveres.
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant
Låsebrik - spil en gang ekstra i VBK
Beskrivelse
Spiller du på et hold i VBK har du mulighed for at købe en låsebrik. Med låsebrikken kan du låse op til VBK og spille, når der ikke er andre i hallen, når der er ledige baner osv.
Der kan ikke spilles, når der er almindelig hold-ungdomstræning eller anden holdtræning.
Låsebrikken koster 500 kr. og giver ret til ovenstående i en sæson. Købet forudsætter, at du i forvejen spiller på et hold i VBK.
Du aftaler med Steen Møller, VBK Ungdom, hvordan du får låsebrikken. Skriv til ungdom@vejlebadmintonklub.dk
Låsebrikken skal afleveres når sæsonen slutter. Afleveres brikken ikke, opkræves et gebyr på 200 kr. og man vil ikke fremover kunne købe låsebrikker.

Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant