#Nyhedsbrev VBK juni 2024#

Kære VBK'er
Så er sæsonen ved at være slut, solen skinner (endnu) og ferien nærmer sig. Denne uge er sidste træningsuge på denne side af skoleferien, derfor er her lidt info med nyheder, hold, spilletider, vigtige datoer og træning i sæson

Ny formand i VBK

1719395633891.pngEfter 8 år på posten går Tom Fejsø af som formand. VBK takker Tom for et usædvanligt stort og engageret arbejde for VBK. Tom fortsætter heldigvis i bestyrelsen.

Ny formand er Morten Staunstrup, der har siddet i bestyrelsen i flere år.


Træning starter
I uge 33, mandag den 11. august 2024.

Tilmelding til hold
I modsætning til tidligere år, skal man ikke ind og tilmelde sig et hold i den nye sæson, hvis man allerede spiller på et. Er du fx på senior eller U4, fortsætter du der og skal ikke tilmelde dig igen. Vi trækker kontingent halvårligt, i september og januar.  

Hold og holdtider
Alle hold, både senior og ungdom, fortsætter som nu og med de samme tider. Nogle ungdomsspillere skal nok skifte hold, det klarer trænerne i løbet af ferien. Du får selvfølgelig besked hvis det er aktuelt for dig. 
Næste sæson er der ingen speciel sommertræning for ungdom længere - sæsonen fortsætter indtil skoleferien starter.

Nye seniortrænere
VBK er glade for kunne annoncere vores stærke senior trænerteam for den kommende sæson! ???? Lars Folmer - Med over 35 års erfaring som træner, inklusiv roller som U17/19 landstræner og elitetræner i Fredericia, er Lars klar til at bringe sin ekspertise til vores senior træning. 
?? Magnus Bach - Vores eget lokale talent fra Bredsten, som har været træner på Badminton Danmarks elitecenter i Kolding og i Kolding Badminton Klub. Magnus, der selv spiller på elite niveau i Aarhus AB, er klar til at dele sin passion og viden. 
?? Xiaoyan Dai - En tidligere kinesisk topspiller og elite træner, Xiaoyan bringer en verdensklasse erfaring til holdet.

?? Senior starter mandag den 12. august 2024.


Vigtige datoer - Sæt X i kalenderen følgende dage:

Søndag d. 18. august kl. 10 i DGI-huset i Vejle. Opstartsmøde med orientering om den nye sæson, klubtøj og status på halbyggeriet. Mentaltræner Marianne Linde holder et oplæg om om mentaltræning for badmintonspillere.

Lørdag d. 14.12.2024. VBK's traditionsrige juleturnering

Holdrunder. Hvis du spiller på ungdomshold, er der holdturnering i ugerne 43,46, 49, 2, 5, 8, 10. Senior har også holdrunder i uge 36, 38 og 40.

Den nye hal
Byggeriet skrider fremad efter planen. Vi ved ikke helt, hvornår vi kan rykke ind, men vi satser på at kunne begynde indretningen i november 2024. Måske kan vi fejre nytår med at indvie hallen - mere om det efter ferien, når vi ved mere :-).

Specielt for banespillere
Tider for banespillere slås næste sæson op som et hold, og altså ikke en specifik bane. Nuværende banespillere får særskilt mail om dette. Som udgangspunkt beholder man sit tidspunkt og bane.

Vi ses i hallen ??

Mange hilsner og rigtig god sommer.

Vejle Badminton Klub
www.vejlebadmintonklub.dk


#Afsender# | #Adresse# | #Postnr# #By# | Tlf.nr. #Tlf# | CVR: #Cvr#
#NYHEDSBREVAFMELD#
Vi takker vore sponsorer

Vejle Badminton Klub

Jagtvej 7, 7100 Vejle