Velkommen til motionssiderne i VBK 
Har du lyst til at spille motionsbadminton sammen med nogle venner, kolleger eller familie tilbyder Vejle Badmintonklub nogle helt fantastiske faciliteter til jer.

I badmintonhallen på Jagtvej i Vejle har vi fire doublebaner og en enkelt singlebane, som du har mulighed for at leje i sæsonen.
 
Er du senior kan du spille på flere måder. Seniorafdelingen i VBK består af flere hold med forskelligt niveau. Spillere kan flyttes til andre hold når trænertrup finder det nødvendigt ift. sammensætningen af holdene.Vi træner på følgende dage og tidspunkter i disse trupper:
  • Turneringsspillere: Tirsdag - kl. 19-21 og torsdag kl. 19-21.
  • Motionister (trænede tidligere turneringsspillere): mandag kl. 19-20.30
  • Motionister (ikke utrænede eller begyndere, du skal have spillet før): onsdag kl. 19-20.30
Der er træner på til alle træninger. Træneren er ansvarlig for træningen og sammensætningen af holdet. Boldforbrug er inkluderet.
 
Vil du gerne starte? Alle nye holdspillere og turneringsspillere over 17 år bedes henvende sig til træner Erik Pedersen på mobil 27242149. Efter prøvetræning vil du blive indplaceret på et hold. Hvis du er utrænet eller nybegynder har VBK ikke et seniorhold, her anbefaler vi at leje en bane i stedet for eller kontakte DGI.
 
Seniorholdenes resultater og kommende kampe kan se på www.badmintonpeople.dk,
 
 
Med venlig hilsen
VBK
 
 
Opstrengning af ketcher
Spiller du i VBK, kan du få opstrenget din ketcher hurtigt og billigt.
Kontakt Jakob Østergaard på:
 
Vi takker vore sponsorer

Vejle Badminton Klub

Jagtvej 7, 7100 Vejle