Sponsor i Vejle Badminton Klub
Et samarbejde, der giver fuld opmærksomhed for din virksomhed, og støtter unge i deres badminton udvikling.

Hvem er Vejle Badminton Klub? VBK er en traditionsrig badmintonklub i Vejle midtby, og som har haft til huse på Jagtvej siden 1927.
Klubben består af +110 ungdomspiller, 2 senior hold og over 100 motionister. Klubben har helt unikke muligheder i Vejle eneste badminton hal, som giver nogle unikke muligheder og dermed også mulighederne for unikke fællesskaber. Vejle Badminton Klub har et professionelt træner team, der sikre at alle uanset niveau, kommer til at opnå deres yderste potentiale. Vi har +10 ungdomshold, hvoraf flere ofte kvalificere sig til danmarksmesterskaberne i deres række.

• Du har mulighed for at blive en del af dette unikke fællesskab – og hvad Vejle Badminton Klub kan tilbyde.:
  • Tryk på spillertrøjer, som hver weekend eksponeres ved holdkampe og turneringer i hele landet.
  • Eksponering i forbindelse med LBS – Danmarks største badminton stævne
  • Eksponering i forbindelse med events som Vejle Badminton klub afholder.
  • Støtte en masse unge mennesker, der brænder for at udvikle sig – vi udvikler unge mennesker der i hver kamp skal tage hurtigeselvstændige beslutninger.
  • Et samarbejde med en badmintonklub, der ikke er bange for at skille sig ud, sætte ambitiøse mål og ikke mindst opnå dem.
  • Fuldt ud fradragsberettigede sponsorater.

VBK tilbyder følgende pakker som alle er fuldt fradragsberettigede:

Trøjesponsor incl. eksponering til LBS og events arrangeret af Vejle Badminton klub
Front-Placering
• Tryk på +100 trøjer 50.000 kr.
Stort ryg placering
• Tryk på +100 trøjer 25.000 kr.
Ryg eller front tryk centralt
• Tryk på +100 trøjer 10.000 kr.
Sponsor tryk
• Tryk på +100 trøjer 7.000 kr.

Kontakt VBK ved spørgsmål eller information om alternative sponsorpakker: E-mail: sponsor@VBK.dk, Tlf. 25513138
(efter kl. 17) Læs mere på www.Vejlebadmintonklub.dk.