Holdturnering for ungdom, sæson 2020-2021

Holdspillerunder for sæson 2020/2021 er uge 43, 46, 49 i 2020 og uge 2, 5, 8, 10 og 12 i uge 2021.

Der spilles i weekenden - enten lørdag eller søndag. De nærmere datoer og tidspunkter opdateres løbende og aftales med DGI / klubberne. I de weekender hvor der er holdrunder, er der ingen turneringer.

Hvert hold har en holdleder, der står for holdet og som finder en anden spiller, hvis en spiller er forhindret. Normalt skiftes forældrene på holdet til at tage med. Til hver holdrunde spilles mod to andre hold - det tager et par timer.

Se holdfordeling, ungdom, 2020-2021, spilleplan og kontaktinfo.

Klik her for at se holdfordeling, spilleplan og kontaktinfo på spillere, holdledere osv. Du skal være logget ind på www.vejlebadmintonklub.dk for at se siden.

Du kan også se holdturneringen på www.badmintonplayer.dk - søg på "Vejle" som klub eller klik her.

Se mere om holdturneringen hos DGI: https://www.dgi.dk/badminton/badminton/ungdomsholdturnering-202021-i-jylland