Velkommen til VBK - Vejle Badminton Klub

I menuen ovenfor kan du læse mere om VBK og tilmelde dig et hold. Du er altid velkommen til at komme forbi og træne med et par uger. Se mere om klubben i menuen ovenfor.

Generalforsamling
Generalforsamling blev udsat, da den først kunne afholdes efter forsamlingsforbudet blev hævet. Vi kan nu afholde, og der indkaldes hermed til generalforsamling i VBK mandag d. 5. oktober 2020 kl. 19.30. Dagsorden ifølge vedtægterne.
Pga. covid-19 er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske på mail til ungdom@vejlebadmintonklub.dk senest d. 1.10.2020.
Bestyrelsen.

Tilmeld dig et hold
Skal du tilmeldes et hold eller se hvilke hold vi udbyder? Klik på "holdtilmelding" i topmenuen, scroll ned og klik på "ungdom eller "senior". Du kan også klikke her:
For at tilmelde sig et hold eller leje en bane skal du have en profil. Har du ikke allerede en skal du oprette den først. Det gør du i topmenuen under "login" og "opret profil". Du kan også oprette den ved at klikke her.

Du kan altid træne med et par gange i VBK og se om det er noget for dig, for du melder dig ind og betaler kontingent. Vi har også ketchere, hvis du mangler. Se i øvrigt vores betingelser.

Følg os på Facebook her.

Ranglister

Se ranglister for VBK's spillere her

Se holdturnering og resultater her