Velkommen til VBK - Vejle Badminton Klub

I menuen ovenfor kan du læse mere om VBK og tilmelde dig et hold. Du er altid velkommen til at komme forbi og træne med et par uger. Se mere om klubben i menuen ovenfor.

Skal du tilmeldes et hold eller se hvilke hold vi udbyder? Klik på "holdtilmelding" i topmenuen, scroll ned og klik på "ungdom eller "senior". Du kan også klikke her:
For at tilmelde sig et hold eller leje en bane skal du have en profil. Har du ikke allerede en skal du oprette den først. Det gør du i topmenuen under "login" og "opret profil". Du kan også oprette den ved at klikke her.

Indkaldelse til generalforsamling 2019
Der indkaldes til ordinær generalforsamling i VBK d. 28. maj 2019 kl. 19 i hallens kantine, Jagtvej 7, 7100 Vejle.

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Indkomne forslag skal være formand Tom Fejsø i hænde senest 7 dage før.

Med venlig hilsen.
VBK

Følg os på Facebook her.

Ranglister

Se ranglister for VBK's spillere her

Se holdturnering og resultater her

Li-Ning badmintonudstyr

VBK har lavet aftale med Li-Ning.
Opret en konto ved Li-Ning og vælg klubben til at være Vejle.
Herefter burde I kunne vælge Vejle og de varer som vi har valgt der skal være i butikken.
Link til butikken - https://li-ning.dk/