Dette hold er for øvede U13 og U15. Niveau: U11A/U13BC/U15C VBK mangler hænder Vejle BK er afhængig af frivillig hjælp til vores arrangementer. Vi vil gerne skabe et spændende og aktivt miljø omkring VBK og i hallen, og derfor har vi brug for assistance til kioskvagter, dommerborde, juleturnering, klubmesterskab, holdledere, og hjælp til bespisning og brandvagter til LBS- og LM (begge i Vejle) osv. osv. Samtidigt har vi også stigende udgifter til trænerlønninger, bolde, træningsudstyr mv. Vi beder derfor jer forældre om at hjælpe ca. 7 timer pr. sæson pr. barn I har i klubben. Hvis alle ungdomsspilleres forældre tager én tjans på 7 timer har vi hænder nok. På VBK’s hjemmeside vil man fra starten af sæsonen løbende kunne tilmelde sig og se en oversigt over, hvor og hvornår vi mangler hjælp. Prisen for træning er for alDeltager man ikke i det frivillige arbejde for klubben, vil en ungdomsspiller blive opkrævet 700 kr. ekstra i kontingent pr. sæson. (Starter spilleren efter d. 1.1. er beløbet 300. kr.). Samtidigt vil spilleren komme bagest i køen, når der skal tilmeldes til næste sæson og kan ikke starte på ny sæson inden beløbet er betalt.
10.08.2020
Slutdato
30.04.2021
Tirsdag 16:00-17:30 Badmintonhallen, Hallen Torsdag 16:00-17:30 Badmintonhallen, Hallen