U9 og U11, begynder, let-øvet. Fokus på at komme godt i gang med at spille badminton. Alder 7-11 år. Der trænes 2 gange om ugen. Mandag og onsdag. VBK mangler hænder Vejle BK er afhængig af frivillig hjælp til vores arrangementer. Vi vil gerne skabe et spændende og aktivt miljø omkring VBK og i hallen, og derfor har vi brug for assistance til kioskvagter, dommerborde, juleturnering, klubmesterskab, holdledere, og hjælp til bespisning og brandvagter til LBS- og LM (begge i Vejle) osv. osv. Samtidigt har vi også stigende udgifter til trænerlønninger, bolde, træningsudstyr mv. Vi beder derfor jer forældre om at hjælpe ca. 7 timer pr. sæson pr. barn I har i klubben. Hvis alle ungdomsspilleres forældre tager én tjans på 7 timer har vi hænder nok. På VBK’s hjemmeside vil man fra starten af sæsonen løbende kunne tilmelde sig og se en oversigt over, hvor og hvornår vi mangler hjælp. Prisen for træning er for alle ungdomshold 1.400 kr (plus betalingsgebyr) for en sæson for 2 gange træning pr. uge, men deltager man ikke i det frivillige arbejde for klubben, vil en ungdomsspiller blive opkrævet 700 kr. ekstra i kontingent pr. sæson. Samtidigt vil spilleren komme bagest i køen, når der skal tilmeldes til næste sæson.
Du er ved at tilmelde
Mandag: 16:00-17:00 / Onsdag: 16:00-17:00
13.08.2018
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 4 pladser

Evt. kommentar til tilmelding
Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 4 på venteliste til HOLD Ungdom ( U1 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 0 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 0 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 0 gange.

Pengene refunderes ikke.