Dette hold er for øvede U13 og U15. VBK mangler hænder Vejle BK er afhængig af frivillig hjælp til vores arrangementer. Vi vil gerne skabe et spændende og aktivt miljø omkring VBK og i hallen, og derfor har vi brug for assistance til kioskvagter, dommerborde, juleturnering, klubmesterskab, holdledere, og hjælp til bespisning og brandvagter til LBS- og LM (begge i Vejle) osv. osv. Samtidigt har vi også stigende udgifter til trænerlønninger, bolde, træningsudstyr mv. Vi beder derfor jer forældre om at hjælpe ca. 7 timer pr. sæson pr. barn I har i klubben. Hvis alle ungdomsspilleres forældre tager én tjans på 7 timer har vi hænder nok. På VBK’s hjemmeside vil man fra starten af sæsonen løbende kunne tilmelde sig og se en oversigt over, hvor og hvornår vi mangler hjælp. Prisen for træning er for alle ungdomshold 1.400 kr (plus betalingsgebyr) for en sæson for 2 gange træning pr. uge, men deltager man ikke i det frivillige arbejde for klubben, vil en ungdomsspiller blive opkrævet 700 kr. ekstra i kontingent pr. sæson. (Starter spilleren efter d. 1.1. er beløbet 300. kr.). Samtidigt vil spilleren komme bagest i køen, når der skal tilmeldes til næste sæson.
13.08.2018
Slutdato
30.04.2019
Tirsdag 16:00-17:30 Badmintonhallen, Hallen Torsdag 16:00-17:30 Badmintonhallen, Hallen